Fist Fight

In de bioscoop: 23 februari, 2017

In de comedy Fist Fight kruipen Ice Cube en Charlie Day in de rol van leraren op een middelbare school. Cube en Day zijn bereid om hun verschillen op de harde manier aan te pakken. 

Op de laatste dag van het jaar doet de zachtaardige leraar Engels Andy Campbell (Charlie Day) zijn best om alles onder controle te houden tussen examenstunts, een disfunctionerende administratie en bezuinigingen die banen op de tocht zet. Maar alles gaat van kwaad tot erger wanneer hij per ongeluk zijn veel hardere en veelal gevreesde collega Ron Strickland (Ice Cube) tegen het lijf loopt. Strickland daagt Campbell uit tot een ouderwetse knokpartij na schooltijd. Nieuws van het gevecht verspreidt zich als een lopend vuurtje en blijkt precies hetgene dat de school, en Campbell, nodig heeft.

De cast van Fist Fight bestaat verder uit Tracy Morgan (30 Rock), Jillian Bell (22 Jump Street), Dean Norris (Breaking Bad), Christina Hendricks (Mad Men), Dennis Haysbert (The Unit) en JoAnna Garcia Swisher (The Astronaut Wives Club).  Fist Fight is geregisseerd door Richie Keen (It’s Always Sunny in Philadelphia).

Genre: Comedy