Justice League

Original Theatrical Date: 21 maart, 2018
12
geweldtaal

Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Raymond Fisher, Jason Momoa en Ezra Miller spelen de hoofdrollen in het actie-avontuur Justice League.

Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mens en geïnspireerd door de onbaatzuchtigheid van Superman, krijgt Bruce Wayne nu te maken met een nog grotere vijand. Maar gelukkig krijgt hij hulp van een nieuwe bondgenoot: Diana Prince. Batman en Wonder Woman moeten snel een team van metahumans samenstellen om de strijd aan te gaan met deze nieuwe dreiging. Maar ondanks het team van superhelden, Batman (Ben Affleck) , Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller), is het misschien al te laat om de wereld te behoeden voor een catastrofale ramp.

Justice League is geregisseerd door Zack Snyder vanuit het script van Chris Terrio en Joss Whedon, een verhaal van Terrio & Snyder, gebasseerd op de karakters van DC Entertainment; Superman gecreëerd door Jerry Siegel en Joe Shuster. Charles Roven, Deborah Snyder, Jon Berg en Geoff Johns produceerden de film, in samenwerking met Jim Rowe, Ben Affleck, Wesley Coller, Curtis Kanemoto, Daniel S. Kaminsky en Chris Terrio als uitvoerende producenten.

JUSTICE LEAGUE is vanaf 16 november 2017 te zien in de Nederlandse bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D.

 

Genre: ActieAvontuur