Ineens staat er een koning op. In deze officiële film-game leer je net als Arthur de krachten van Excalibur te beheersen om Vortigern te kunnen verslaan. Heb jij het in je om Excalibur te controleren? Ben jij een geboren koning?

‐     Time je aanvallen voor optimale gevechtskracht

‐     Speel spectaculaire gevechtsscènes

‐     Beheers het machtige zwaard Excalibur

‐     Stijg op de ranglijst door missies te voltooien

‐     Leg je spel vast in HD en deel het op social media

Download de game nu op:

IOS: http://bit.ly/KingArthurIOS
ANDROID: http://bit.ly/KingArthurAndroid

KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD is vanaf 11 mei in de bioscoop te zien.

Regisseur Guy Ritchie brengt met zijn dynamische stijl het epische actie-avontuur King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. Met Charlie Hunnam in de hoofdrol is de film een revolutionaire versie van de klassieker over de Excalibur-mythe en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon.Wanneer Arthur’s vader wordt vermoord, pakt zijn oom Vortigern (Jude Law) de troon. Bestolen van zijn erfgoed en zijn identiteit, vecht hij zijn weg naar boven via de achterbuurten van de stad. Maar op het moment dat hij het zwaard uit de steen trekt, verandert zijn leven volledig en moet hij zijn ware identiteit accepteren....tegen wil en dank.

De hoofdrollen in King Arthur: Legend of the Sword worden vertolkt door Charlie Hunnam (Sons of Anarchy), Jude Law (Cold Mountain, Talented Mr. Ripley), Astrid Bergès- Frisbey (Pirates of the Caribbean: on Stranger Tides) als Mage, Djimon Hounsou (Blood Diamond, In America) als Bedivere, Aiden Gillen (HBO’s Game of Thrones) als Goosefat Bill en Eric Bana (Star Trek) als de vader van Arthur, Koning Uther Pendragon.