PRIVACY CENTRE: Warner Bros. Privacybeleid

Reikwijdte van Privacybeleid

Uw privacy is belangrijk voor ons. Deze kennisgeving is een weergave van de belangrijkste kenmerken van Warner Bros. Entertainment Inc.'s en Warner Bros. Entertainment Nederland B.V.’s ("WBEI", "wij," "ons," "onze") Privacybeleid. Ons volledig Privacybeleid is van toepassing op WBEI online en mobiele websites, diensten en toepassingen ("Site" of "Sites") en diensten die dit beleid tonen of er een link naar hebben. Om onze privacypraktijken voor kinderen te bekijken gaat u naar Additional information regarding children’s privacy. 
WBEI's Full Privacy Policy

OPVALLENDE KENMERKEN VAN HET PRIVACYBELEID

HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

Wanneer u zich registreert of onze Sites bezoekt, zoals voor deelname aan wedstrijden, sweepstakes of promoties, kunnen wij u om uw persoonsgegevens vragen (bijv. naam, adres, e-mail, telefoonnummer, locatiegegevens, creditcardgegevens en informatie over uw interesse in onze producten en diensten) om toegang tot bepaalde content, features en functionaliteit te krijgen.
Wij kunnen aanvullende informatie van u verzamelen als u toegang tot onze Sites verkrijgt via een mobiel toestel (bijv. unieke toestelidentificatie, het besturingssysteem van uw toestel, mobiele operator).
U kunt ons ook informatie verstrekken wanneer u van onze content gebruik maakt via of door te linken met sociale media sites van derden, plug-ins of toepassingen. 

De informatie die wij verzamelen kan worden gecombineerd met informatie uit externe gegevens.
Meer Informatie

Wij gebruiken cookies en andere soortgelijke technologieën om uw interacties met onze Sites te volgen en om u een meer gepersonaliseerde ervaring aan te bieden.
Meer Informatie

Aanvullende Informatie

GEBRUIK VAN INFORMATIE

De informatie die wij verzamelen wordt gebruikt om aan uw verzoeken te voldoen, om onze producten, programma's en diensten te ontwikkelen, beschermen, onderhouden, verbeteren en te leveren en om onze onderneming te beheren. Hieronder vallen het vertonen van gepersonaliseerde content en reclame om u berichten te doen toekomen waarvan wij denken dat u die interessant vindt.
Wij en en met ons verbonden ondernemingen en handelspartners kunnen deze informatie ook gebruiken om u te informeren over andere producten of diensten die u kunnen interesseren.

Aanvullende Informatie

BELANGRIJKE AANVULLENDE INFORMATIE

Ons volledig WBEI Privacybeleid bevat links naar aanvullende informatie over specifieke Sites en privacypraktijken.
Wij treffen redelijke maatregelen bedoeld om de informatie die wij online via onze Sites verzamelen te beschermen. 
Meer Informatie

WBEI opereert over de hele wereld en daarom kan de informatie die wij verzamelen naar onze servers in de Verenigde Staten worden gezonden. Wij verwijzen naar het onderdeel Internationale Transfers van ons beleid.
Meer Informatie

UW KEUZES

Als u besluit dat u niet langer onze promotionele e-mails wenst te ontvangen dan kunt u eenvoudigweg de instructies in die e-mail volgen.
Om keuzes te maken (opt-in/opt-out) over hoe wij informatie met derden delen, zoals onze handelspartners, logt u eenvoudigweg in op uw account wanneer u die bij ons heeft aangemaakt of zendt u ons een e-mail via [email protected]

Meer Informatie

Om de door u verstrekte persoonsgegevens te bekijken en te bewerken, gaat u naar How to Access or Correct Your Information van ons volledig Privacybeleid.

Aanvullende Informatie

OPENBAARMAKING VAN INFORMATIE

Wij kunnen persoonsgegevens delen:

Wanneer wij uw toestemming hebben (bijv, opt-in voorkeuren).

Met derde-dienstverleners en andere ondernemingen die namens ons of met aan ons verbonden ondernemingen werken.

Met handelspartners, zoals diegenen die een sweepstake, wedstrijd of promotie sponsoren of diegenen die gezamenlijk een activiteit of dienst aanbieden).

In het geval van een zakelijke transactie (bijv. fusie of verkoop)

Wanneer vereist door de wet of overheidsinstanties.

Aanvullende Informatie

CONTACT OPNEMEN MET ONS

Voor meer informatie over onze privacypraktijken gaat u naar ons volledig WBEI Privacybeleid. U kunt schriftelijk contact met ons opnemen via ons Webformulier of een e-mail zenden aan [email protected]

 

 
 

VOLLEDIG WB PRIVACYBELEID

Bijgewerkt: november 2016

Dank u voor uw bezoek aan een Warner Bros. Entertainment Group aanbieding. Uw privacy is belangrijk voor ons. Om uw privacy beter te beschermen verstrekken wij deze kennisgeving waarin onze online gegevensverwerkingspraktijken en de keuzes die u kunt maken met betrekking tot het verzamelen en gebruik van persoonsgegevens die u doorgeeft op onze online en mobiele websites, diensten, en toepassingen (“Site” of “Sites”) worden uitgelegd. Voor bepaalde aanbiedingen op onze Sites kunnen er bijkomende kennisgevingen zijn met betrekking tot gegevensverwerkingspraktijken en keuzes. Wanneer vereist onder toepasselijk recht vragen wij uw toestemming om persoonsgegevens te gebruiken. Gelieve deze bijkomende privacytoelichtingen te lezen om te begrijpen hoe ze op u van toepassing zijn.

De Sites worden beheerd door Warner Bros. Entertainment Inc. (een volle dochteronderneming van Time Warner Inc., een onderneming gevestigd in Delaware, Verenigde Staten), en Warner Bros Entertainment Nederland BV (“wij”, “ons”, “onze”). De voornoemde ondernemingen vermeld in deze paragraaf en hier maken allen deel uit van de Warner Bros. Entertainment Group.

De verantwoordelijke onder de toepasselijke Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens is Warner Bros. Entertainment Nederland B.V, Naritaweg 237, 1043 CB Amsterdam.

DE INFORMATIE DIE WIJ VERZAMELEN

Registratie- en accountgegevens. Op sommige Sites kunt u producten bestellen, spelletjes spelen, beoordelingen van critici en gebruikers lezen, deelnemen aan wedstrijden, stemmen in peilingen, films, tv-programma's en andere content een waardering geven, of op andere wijze een mening geven, zich abonneren op één van onze diensten zoals online nieuwsbrieven, of deelnemen aan één van onze online forums of communities. In de loop van het gebruik van onze Sites kunnen wij u vragen om een account aan te maken of om u te registreren voor een toepassing door ons bepaalde persoonsgegevens te verstrekken die kunnen worden gebruikt om u te contacteren of u te identificeren, alsook om uw account te beheren. De soorten persoonsgegevens die u doorgeeft als onderdeel van uw account kunnen zijn: naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, faxnummer, creditcard- en facturatiegegevens, informatie over uw interesse in en gebruik van verschillende content, producten, programma's en diensten, en andere informatie die u aan ons doorgeeft.

Informatie uit andere bronnen. Wij kunnen, bij gelegenheid, informatie combineren die wij ontvangen van onze verschillende websites en van websites van derden waar u gebruikt maakt van onze content om vaardiger te worden in het doen van aanbiedingen voor producten en diensten die mogelijk voor u interessant zijn.

Sociale media. U kunt onze content en andere aanbiedingen (zoals video's, spelletjes en toepassingen) ook aanwenden op of via sociale media sites, plug-ins en toepassingen van derden zoals deze aangeboden worden door Facebook en anderen. U kunt er ook voor kiezen om uw account met ons te linken aan sociale media sites van derden. Wanneer u uw account linkt of onze content aanwendt op of via sociale media sites, diensten, plug-ins, of toepassingen van derden, kunt u ons toelaten om doorlopend toegang te hebben tot bepaalde informatie van uw sociale media account (bijv. naam, e-mailadres, profielfoto, geslacht, verjaardag, locatie, uw lijst van vrienden en hun contactgegevens, mensen die u volgt en/of die u volgen, de berichten die u plaatst of de 'likes' die u maakt). Wij kunnen ook bepaalde informatie ontvangen door uw interactie met door ons aangeboden content (bijv. bekeken content, spelprestaties, hoge scores, en informatie over reclame binnen de content die u werd getoond of waarop u kunt hebben geklikt, enz.).

Wanneer u informatie levert aan een Site van uw sociale media account, kan dit ons toelaten om het volgende te doen: (i) u exclusieve content geven; (ii) uw online ervaring met ons personaliseren binnen en buiten onze Sites; en (iii) via de sociale media sites of rechtstreeks contact met u opnemen met het laatste nieuws, speciale aanbiedingen, en prijzen. Met uw toestemming gebruiken wij de informatie in overeenstemming met dit Privacybeleid.

Wanneer u informatie of content plaatst, zoals door het plaatsen van foto's, het commentariëren op een blog, of het deelnemen aan online forums of communities op onze Sites, of wanneer u interactie heeft met onze Sites via sociale media sites, plug-ins of andere toepassingen, kan deze informatie, afhankelijk van uw privacyinstellingen, openbaar worden op het internet. Zodoende kunnen wij verder gebruik van deze informatie niet voorkomen. U kunt bepalen welke gegevens u deelt via privacyinstellingen die beschikbaar zijn op sommige sociale media sites. Voor meer informatie over hoe u uw privacyinstellingen kunt aanpassen en hoe sociale media sites van derden omgaan met uw persoonsgegevens, dient u hun privacygedragslijnen, privacybeleid en gebruiksvoorwaarden te raadplegen. Als u uw sociale media account via welke u uw persoonsgegevens aan ons heeft verstrekt verwijdert of het gebruik ervan stopt, kunnen wij die informatie nog steeds bewaren in verband met de diensten of producten die wij u verstrekken.

Het verzamelen van informatie van mobiele toestellen. Als u zich toegang verschaft tot onze Sites met uw mobiele telefoon of ander mobiel toestel, kunnen wij ook uw unieke toestelidentificatie en IP-adres van uw mobiel toestel (bijv. MAC-adres) verzamelen, alsmede informatie over het besturingssysteem, de mobiele operator en mobiele internetbrowsers van uw toestel, de informatie met betrekking tot uw precieze locatie en andere informatie beschreven in dit Privacybeleid. Voorzover vereist onder toepasselijk recht vragen wij uw toestemming om deze informatie te gebruiken.

Het doorgeven van gevraagde informatie. In sommige gevallen zullen enkel personen die ons de gevraagde persoonsgegevens doorgeven de mogelijkheid hebben om producten, programma’s en diensten te bestellen, of op andere wijze deel te nemen aan activiteiten en aanbiedingen van de Site.

Technische en gebruiksinformatie. Wij verzamelen ook bepaalde informatie wanneer u gebruik maakt van onze Sites, zoals het type browser dat u gebruikt (bijv. Firefox, Internet Explorer), het type besturingssysteem dat u gebruikt (bijv. Windows, Mac OS, iOS en Android), de domeinnaam van uw internet service provider of mobiele operator, IP-adres en bepaalde gebruiksinformatie.

HOE WIJ DE INFORMATIE GEBRUIKEN

Het verstrekken van onze producten en diensten. Wij gebruiken de informatie die wij over u verzamelen om u onze producten, programma's en diensten te verstrekken, om te antwoorden op uw vragen over onze aanbiedingen, om onze aanbiedingen te verstrekken, te personaliseren en te verbeteren en om u andere producten, programma's of diensten van ons en met ons verbonden ondernemingen, handelspartners en geselecteerde derden aan te bieden, waarvan wij denken dat u deze interessant zou kunnen vinden.

De informatie die wij verzamelen in verband met onze online forums en communities wordt gebruikt om een interactieve ervaring aan te bieden. Wij gebruiken deze informatie om deelname aan deze online forums en communities te vergemakkelijken en, van tijd tot tijd, om u producten, programma's, of diensten aan te bieden.

Indien u ervoor kiest om content door te geven voor publicatie, kunnen wij uw schermnaam en andere informatie die u aan ons op onze Sites, het internet of ergens anders heeft doorgegeven publiceren.

De communicatie met u. Wij gebruiken uw informatie om met u te communiceren, om u updates te bezorgen over onze diensten, om u te informeren wanneer u één van onze wedstrijden heeft gewonnen of wanneer wij wijzigingen aanbrengen in onze gebruikersovereenkomsten, om een verzoek van u voor een online nieuwsbrief te vervullen, om aankopen die u via onze Sites heeft gemaakt te bevestigen, of om u te contacteren over uw account bij ons. U kunt er ook voor kiezen om spontane berichten (‘push notificaties’) van ons te ontvangen op uw mobiel toestel.

Wij gebruiken de informatie die u doorgeeft over anderen om ons toe te laten hen uitnodigingen, geschenken, kaarten, of andere content namens u of via onze Sites te sturen. 

Gebruik van gegevens van mobiele toestellen. Wanneer u zich toegang verschaft tot onze Sites op een mobiel toestel, kunnen wij gebruik maken van de verzamelde informatie voor elk van de doeleinden vermeld in dit Privacybeleid. Bijvoorbeeld, zo gebruiken wij informatie verzameld op mobiele toestellen om u toe te laten het volgende te doen: (i) trailers en videoclips bekijken; (ii) entertainmentnieuws en -updates krijgen; (iii) informatie over strips, films, tv-programma’s krijgen; (iv) met uw toestemming gepersonaliseerde informatie of functionaliteit op basis van uw locatie vinden en er toegang toe krijgen (bijv. stripboekenwinkels of programmatietijden voor bioscopen in uw buurt vinden, foto’s taggen, of op een bepaalde plaats inchecken); (v) filmtickets kopen; (vi) spelletjes spelen; (vii) blogs volgen; en (viii) beoordelingen van critici en gebruikers lezen. Wij kunnen deze informatie ook gebruiken om u producten, programma's en diensten aan te bieden waarvan wij denken dat u deze interessant zou kunnen vinden of om op een andere manier uw ervaring op maat te maken.

Gebruik van andere informatie. Wij gebruiken geaggregeerde informatie over onze gebruikers en andere informatie die wij verzamelen om het ontwerp, de functionaliteit en de content van onze Sites te verbeteren en ons toe te laten uw ervaring met onze Sites en aanbiedingen te personaliseren. Wij gebruiken deze informatie (i) om onze producten, programma's en diensten te verstrekken, te onderhouden, te personaliseren, te beschermen, te verbeteren en te ontwikkelen en onze onderneming te beheren; (ii) om het gebruik en de prestatie van onze Sites te analyseren; en (iii) voor ons en met ons verbonden ondernemingen, handelspartners, en geselecteerde derden om u producten, programma's of diensten aan te bieden.

DELEN EN OPENBAARMAKEN VAN INFORMATIE

Juridische en wetshandhavingsdoeleinden. Wij kunnen persoonsgegevens doorgeven in antwoord op juridische procedures, bijvoorbeeld naar aanleiding van een gerechtelijk bevel of een dagvaarding of in antwoord op een verzoek van een opsporingsinstantie. Wij kunnen dergelijke informatie ook doorgeven aan derden in verband met het signaleren, opsporen en bestrijden van fraude-activiteiten of waar we denken dat het noodzakelijk is om illegale activiteiten, verdenking van fraude, omstandigheden met betrekking tot potentiële dreigingen met betrekking tot de fysieke veiligheid van een persoon, en schendingen van onze gebruiksvoorwaarden te onderzoeken, te voorkomen of er actie tegen te ondernemen, om onze rechten en de rechten van anderen te beschermen, of zoals anders wettelijk is vereist.

Wijziging van controle. Daarnaast kunnen wij informatie over u doorgeven in het geval van een zakelijke transactie, bijvoorbeeld indien wij of één van onze bedrijfseenheden of onze relevante activa worden aangekocht door een andere onderneming, of verkocht worden aan of fuseren met een andere onderneming.

Dienstverleners. Onze agenten en aannemers kunnen toegang krijgen tot persoonsgegevens om te helpen met het uitvoeren van de diensten die zij aan ons verlenen.

Verbonden ondernemingen en andere derden. Wij kunnen uw persoonsgegevens doorgeven aan ondernemingen binnen de Warner Bros. Entertainment Group. Bijvoorbeeld, wij kunnen dergelijke informatie die wij verzamelen delen met aan ons verbonden ondernemingen om hun eigen producten en diensten te verstrekken, te verbeteren en er met u over te communiceren.

Met uw toestemming kunnen wij dergelijke informatie ook delen met handelspartners en derden (bijv. andere marketeers, uitgevers van tijdschriften, retailers, participatieve databases en non-profit organisaties) die hun producten of diensten aan u willen aanbieden. Wij kunnen informatie over bezoekers aan de Sites in een anonieme en geaggregeerde vorm delen met derden, waaronder adverteerders, handelspartners en sponsors, om de trends en patronen in consumptie te begrijpen en om onze handelsrelaties te beheren en te verbeteren.

Gelinkte sites. Sommige van onze Sites bevatten links naar andere sites waarvan de gegevensverwerkingspraktijken kunnen verschillen van de onze. Bezoekers moeten het privacybeleid van de andere sites raadplegen alvorens informatie te geven, aangezien wij geen controle hebben over informatie die wordt doorgegeven aan of is verzameld door deze derden.

Sponsors en co-promoties. Wij kunnen soms content of programma's (bijv. wedstrijden, sweepstakes, promoties, spelletjes, toepassingen of sociale netwerkintegraties) aanbieden die worden gesponsord of co-branded door geïdentificeerde derden. Op grond van deze relaties, kunnen deze derden persoonsgegevens verkrijgen die bezoekers vrijwillig doorgeven om deel te nemen aan de activiteit. Wij hebben geen controle over het gebruik door deze derden van deze informatie. De Site zal u informeren op het moment van het verzoek om persoonsgegevens indien deze derden dergelijke informatie zullen verkrijgen.

Reclame-aanbieders. Op sommige van onze Sites kunnen derden advertenties vertonen of aanbieden, gegevensverzameling, rapporteringen, metingen van respons op advertenties en analyses van de Site aan ons verstrekken en ons assisteren bij de levering van relevante marketingberichten en advertenties. Deze derden kunnen hun eigen cookies bekijken, bewerken of plaatsen. Het gebruik van deze technologieën door deze derden is onderworpen aan hun eigen privacybeleid en wordt niet gedekt door dit Privacybeleid. Zij kunnen ook informatie verkrijgen over andere toepassingen die u naar uw mobiele toestel heeft gedownload, over de mobiele websites die u bezoekt, en andere informatie over u of uw toestel om te helpen bij het analyseren en aanbieden van gerichte reclame op de Site en elders. Voor meer informatie over derde reclame-aanbieders op onze Sites en hoe u zich voor deze gerichte reclame van derden kunt uitschrijven, ga naar de Network Advertising Initiative en/of http://www.youronlinechoices.com. Wij maken u erop attent dat het uitschrijven via deze programma's bepaalde gerichte reclame zal stoppen, maar nog steeds het verzamelen van gebruiksgegevens voor sommige doeleinden zal toestaan, waaronder historische, statistische of wetenschappelijke doeleinden.

UW KEUZES

Marketingmededelingen. Wij bieden u de mogelijkheid om uw voorkeuren kenbaar te maken met betrekking tot het ontvangen van bepaalde marketingmededelingen afkomstig van ons of van niet-verbonden derden. Indien u in de toekomst ooit zou besluiten dat u deze voorkeuren wilt bijwerken (i) kunt u, indien u een account bij ons heeft aangemaakt op één van onze Sites, in uw account inloggen om uw instellingen aan te passen; (ii) kunt u de instructies om uit te schrijven volgen die worden verstrekt in elke marketing e-mail die u van ons ontvangt; (iii) kunt u ons een e-mail sturen op [email protected] en wij zullen dienovereenkomstig uw voorkeuren bijwerken, of (iv) u kunt uw keuze met betrekking tot cookies uitoefenen, zoals hieronder beschreven. Indien u vroeger ervoor heeft gekozen om spontane berichten (‘push notificaties’) van ons te ontvangen op uw mobiel toestel of diensten gebaseerd op locatie te gebruiken via uw mobiel toestel maar deze niet langer wenst te ontvangen, kunt u uw voorkeuren beheren hetzij via uw toestel hetzij via app-instellingen, afhankelijk van het type toestel.

Verwijderen van een Mobiele Toepassing. Indien u niet langer wenst dat informatie wordt verzameld door de Site, kunt u de toepassing verwijderen door de standaard verwijderingsprocedures te gebruiken beschikbaar op uw mobiel toestel of via de mobiele toepassingenmarktplaats of -netwerk.  

COOKIES EN ANDERE TECHNISCHE INFORMATIE

Onze Sites en derde-dienstverleners kunnen cookies en andere soortgelijke technologie zoals web beacons en Java scripts (gezamenlijk “cookies” te noemen) gebruiken.

Onze Site gebruikt de volgende soorten cookies:

  • Strikt noodzakelijke cookies: Deze cookies zijn essentieel om u in staat te stellen om over de Site te bewegen en de features daarvan te gebruiken, zoals toegang krijgen tot beveiligde gebieden van de Site. Zonder deze cookies kunnen diensten als het geven van passende content op basis van het soort toestel dat u heeft niet worden verleend.
  • Prestatie-cookies: Deze cookies verzamelen informatie over hoe bezoekers de Site gebruiken, zodat wij het verkeer op de Site kunnen analyseren en kunnen begrijpen hoe bezoekers onze Sites gebruiken. Wij kunnen hiervoor derde-dienstverleners gebruiken die hun eigen cookies kunnen gebruiken. Deze cookies worden enkel gebruikt om de werking van de Site te verbeteren.

 

Partij

Doel

Cookies en hun levensduur

Aanvullende informatie

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om het verkeer op de Site te analyseren. Deze cookies worden enkel gebruikt om de werking van de Site te verbeteren. Google Analytics gebruikt eigen cookies.

 

U kunt hier meer informatie vinden over Google Analytics cookies:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

_ga: 2 jaar;

_gat: 10 minuten

U kunt het gebruik van Google Analytics met betrekking tot uw gebruik van onze Sites vermijden door het downloaden en installeren van de Browser-Plugin die via deze link beschikbaar is:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

Adobe Omniture

Wij gebruiken Adobe Omniture om het verkeer op de Site te analyseren. Dit wordt enkel gebruikt om de werking van de Site te verbeteren. Adobe Omniture gebruikt eigen cookies.

 

U kunt hier meer informatie vinden over Adobe Omniture cookies:

http://www.adobe.com/nl/privacy/marketing-cloud.html

s_cc: session;

s_sq: session

U kunt zich uitschrijven voor het installeren van Adobe Omniture cookies door het volgen van de instructies die via deze link beschikbaar zijn:

http://www.adobe.com/nl/privacy/opt-out.html

 

 

  • Functionaliteitscookies: Deze cookies maken het voor onze Sites mogelijk om keuzes die u maakt (zoals uw gebruikersnaam of de regio waar u zich bevindt) te onthouden, en om verbeterde en meer persoonlijke features te leveren. Deze cookies kunnen ook worden gebruikt om door u gemaakte wijzigingen van tekstgrootte, lettertype en andere onderdelen van webpagina's die u kunt aanpassen te onthouden. Zij kunnen ook worden gebruikt om door u gevraagde diensten te leveren, zoals het bekijken van een video of het commentariëren op een blog. De door deze cookies verzamelde informatie kan worden geanonimiseerd en deze cookies kunnen uw browsing-activiteit op andere websites niet volgen.
  • Sociale media cookies: Deze cookies worden gebruikt wanneer u informatie deelt met een "delen" knop van sociale media of een “like” knop op onze Sites of wanneer u uw account linkt of onze content aanwendt op of via een sociale media site zoals Facebook, Twitter of Instagram. Het sociale netwerk legt vast dat u dit gedaan heeft. Deze informatie kan worden gelinkt aan gerichte-/reclame-activiteiten.

Partij

Doel

Cookies en hun levensduur

Aanvullende informatie

YouTube

Hiermee kunnen wij YouTube video's op onze website plaatsen.

 

U kunt hier meer informatie vinden over YouTube cookies:

https://www.google.com/policies/technologies/cookies/

VISITOR_INFO1_LIVE: 1 jaar; YSC: 1 jaar; PREF: 2 jaar

 

SoundCloud

Hiermee kunnen wij SoundCloud audiobestanden op onze website plaatsen.

 

U kunt hier meer informatie vinden over Sound Cloud cookies:

https://soundcloud.com/pages/cookies

sc_anonymous_id: 10 jaar

 

Twitter

Stelt ons in staat om u functionaliteit aan te bieden die het mogelijk maakt om via Twitter te delen en om berichten van Twitter op onze website te plaatsen.

 

U kunt hier meer informatie over Twitter cookies vinden: https://support.twitter.com/articles/20170526

guest_id: 2 jaar;

pid: 1,5 jaar

U kan meer informatie vinden over hoe u de cookies van Twitter kan configureren op: https://support.twitter.com/articles/20170526

Instagram

Stelt ons in staat om u functionaliteit aan te bieden die het mogelijk maakt om via Instagram te delen en om berichten van Instagram op onze website te plaatsen.

 

U kunt hier meer informatie over Instragram cookies vinden:

https://support.twitter.com/articles/20170526

csrftoken: 1 jaar;

mid: 1 jaar

 

Facebook

Stelt ons in staat om u functionaliteit aan te bieden die het mogelijk maakt om via Facebook te delen en om berichten van Facebook op onze website te plaatsen.

 

U kunt hier meer informatie over Facebook cookies vinden: https://support.twitter.com/articles/20170526

_is_reg_fb_ref: sessie;

datr: 2 year;

fr: 3 maanden;

reg_ext_ref: sessie;

reg_fb_gate: sessie;

reg_fb_ref: sessie

 

U kan meer informatie vinden over hoe u de cookies van Facebook kan configureren op: https://www.facebook.com/policies/cookies/

 

  • Reclame-cookies: Sommige van onze Sites kunnen een derde-reclamenetwerk gebruiken om gerichte reclame te leveren. Deze kunnen ook uw browsing-activiteiten over verschillende websites en apps volgen. Mocht u meer informatie willen ontvangen over gerichte reclame en hoe u zich hiervoor kunt uitschrijven, ga dan naar youronlinechoices.com.

Als u geen cookies wilt ontvangen kunt u ook uw browserinstellingen of de instellingen van uw mobiele toestel veranderen. De procedure hiervoor verschilt per browsertoepassing. Indien u cookies van onze Site wenst te weigeren, maar deze van andere sites wenst te aanvaarden, kunt u mogelijk de optie kiezen in uw browserinstellingen om te worden geïnformeerd voordat cookies worden opgeslagen op uw toestel. Gelieve de "Help" sectie van uw browser te raadplegen voor meer informatie.   Wanneer u hierover meer wilt weten kunt u de volgende website raadplegen:

http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/ and Your Online Choices. Door cookies uit te schakelen kunt u worden belet om toegang te krijgen tot sommige features van onze Sites of bepaalde content of functionaliteit kan niet beschikbaar zijn.  

Partij

Doel

Cookies en hun levensduur

Aanvullende informatie

BlueKai

Wij gebruiken Oracle BluKai technologie om een profiel aan te maken op basis van uw surfgedrag.

 

U kunt hier meer informatie vinden over Oracle BlueKai cookies:

https://www.oracle.com/legal/privacy/marketing-cloud-data-cloud-privacy-policy.html

bkdc: 6 maanden;

bku: 6 maanden

U kunt zich uitschrijven voor het installeren van Oracle BluKai cookies door het volgen van de instructies die via deze link beschikbaar zijn:

http://bluekai.com/consumers.php

 

ONZE TOEWIJDING INZAKE VEILIGHEID  

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om de informatie die we online op de Sites verzamelen te beschermen. Wij kunnen echter niet garanderen dat persoonsgegevens die wij verzamelen nooit zullen worden gebruikt of bekendgemaakt op een wijze die in strijd is met dit Privacybeleid.

HOE U ONJUISTE INFORMATIE KUNT VERWIJDEREN, ER TOEGANG TOT KRIJGEN OF VERBETEREN   

Om toegang te krijgen tot de persoonsgegevens die onze Sites online over u hebben verzameld van de pagina's waarop dit Privacybeleid is geplaatst, om feitelijke onjuistheden in dergelijke informatie te verwijderen of te verbeteren, of om uw interesses, voorkeuren of andere delen van uw gebruikersprofiel bij te werken, gelieve u in te loggen op uw account als u er een bij ons heeft aangemaakt of een e-mail te sturen naar [email protected].

Ter bescherming van uw privacy en veiligheid zullen wij redelijke stappen ondernemen om uw identiteit te controleren voordat wij u toegang verlenen of verbeteringen aanbrengen.

 

AANVULLENDE INFORMATIE MET BETREKKING TOT DE PRIVACY VAN KINDEREN  

Bezoekers van sommige van onze Sites kunnen deelnemen aan tal van activiteiten zonder persoonsgegevens door te geven. Echter, in sommige gevallen, als een gebruiker wil deelnemen in één van onze interactieve functies, vragen wij de gebruiker om ons bepaalde informatie door te geven, zoals het e-mailadres en leeftijdsinformatie van de gebruiker. In bepaalde omstandigheden vragen wij de toestemming van een ouder of voogd voordat een kind die informatie verstrekt. Wij gebruiken het e-mailadres van de ouder om de toestemming van de ouder te vragen of de ouder te informeren over de online activiteiten van zijn/haar kind en de ouder toe te laten om zijn/haar kind uit te schrijven uit een nieuwsbrief of een andere soortgelijke activiteit. Wij delen de persoonsgegevens van kinderen niet met externe derden die niet gebonden zijn aan dit Privacybeleid voor hun eigen marketingdoeleinden. Indien u persoonsgegevens over uw kind die wij online hebben verzameld wilt bekijken, wilt dat deze informatie van onze servers verwijderd wordt en/of verzoekt om geen verdere verzameling of gebruik van de persoonsgegevens van uw kind te doen of te maken, of indien u vragen heeft over deze gegevensverwerkingspraktijken, kunt u contact met ons opnemen op [email protected] of bij Warner Bros. Entertainment Inc., Attention: Chief Privacy Officer, 4000 Warner Blvd., Bldg. 168, Burbank, CA 91522, (818) 977-0018 of Warner House, 98 Theobald’s Road, London WC1X 8WB, United Kingdom.

INTERNATIONALE DOORGIFTE  

Aangezien wij internationaal werken en vele van onze computersystemen momenteel zijn gevestigd in de Verenigde Staten, zullen uw persoonsgegevens door ons worden verwerkt in de Verenigde Staten, waar de bescherming van persoonsgegevens en privacywetgeving mogelijk niet hetzelfde niveau van bescherming kunnen bieden zoals in andere delen van de wereld, zoals de Europese Unie.

 

KENNISGEVING MET BETREKKING TOT UPDATES  

Van tijd tot tijd kunnen wij dit Privacybeleid bijwerken. Wij zullen u informeren over materiële veranderingen in de wijze waarop we persoonsgegevens behandelen door het plaatsen van een bericht op onze Sites of door u een e-mailbericht te sturen. Wij raden u aan om dit beleid regelmatig na te kijken, zodat u altijd op de hoogte blijft van onze huidige privacypraktijken.

 

CONTACT OPNEMEN MET ONS  

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit Privacybeleid of de uitvoering ervan dan kunt u met ons contact opnemen op: [email protected] or at Warner Bros. Entertainment Inc., Attention: Chief Privacy Officer, 4000 Warner Blvd., Bldg. 168, Burbank, CA 91522 or Warner House, 98 Theobald’s Road, London WC1X 8WB, United Kingdom.

 

 

Pop-up lijst van ondernemingen

Warner Bros. Entertainment Group ondernemingen die ermee instemmen gebonden te zijn door dit Privacybeleid kunnen toegang verkrijgen tot de informatie die wij verzamelen van gebruikers van onze Site (zelfs van gebruikers die in een ander land verblijven) en kunnen die informatie gebruiken voor de doeleinden die u werden meegedeeld in ons Privacybeleid. Hieronder vindt u een lijst van enkele van de Warner Bros. Entertainment Group ondernemingen die momenteel op deze manier kunnen doen aan marketing naar onze gebruikers. Wij kunnen deze lijst van tijd tot tijd actualiseren, dus kijk deze regelmatig na om op de hoogte te blijven.

Australië

Warner Bros. Entertainment Australia Pty Limited

Oostenrijk

Warner Bros. Pictures GmbH

België

Warner Bros. Entertainment Nederland BV (Belgische vestiging)

Denemarken

Warner Bros. Entertainment Danmark ApS

Warner Home Video Denmark, een divisie van Warner Bros. Entertainment Danmark ApS

Frankrijk

Warner Bros. Entertainment France S.A.S

Warner Home Video France, een divisie van Warner Bros. Entertainment France S.A.S.

Duitsland

Warner Bros. Entertainment GmbH

Warner Home Video Germany, een divisie van Warner Bros. Entertainment GmbH

Ierland

Warner Bros. Pictures International Ireland, geregisteerd als vestigingsadres van Warner Bros. Entertainment UK Limited

Nederland

Warner Bros, Entertainment Nederland B.V

Warner Home Video Benelux, een divisie van Warner Bros. Entertainment Nederland B.V.

Italië

Warner Bros. Entertainment Italia S.r.L.

Warner Home Video Italy, een divisie van Warner Bros. Entertainment Italia S.r.L.

Noorwegen

Warner Bros. Entertainment Norge AS

Warner Home Video Norway, een divisie van Warner Bros. Entertainment Norge AS

Polen

Warner Bros. Entertainment Polska Sp z.o.o.

Rusland

Warner Bros. Entertainment Limited Liability Company 

Spanje

Warner Bros. Entertainment España SL

Warner Home Video Spain, een divisie van Warner Bros. Entertainment España, SL

Zweden

Warner Bros. Entertainment Sverige AB

Warner Home Video Sweden, een divisie van Warner Bros. Entertainment Sverige AB

Zwitserland

Warner Bros. Entertainment Switzerland GmbH

Warner Home Video Switzerland, een divisie van Warner Bros. Entertainment Switzerland GmbH

Turkije

Warner Bros Turkey Film Limited Sirketi

Verenigd Koninkrijk

Warner Bros. Entertainment UK Limited

Warner Bros. International Television Production Limited

Warner Bros. Studios Leavesden Limited

Warner Home Video (UK) Limited

Rocksteady Studios Limited

TT Games Limited

Travellers Tales (UK) Limited

Verenigde Staten.

DC Entertainment

Warner Bros. Animation Inc.

Warner Bros. Consumer Products Inc. 

Warner Bros. Digital, een divisie van Warner Bros. Technical Operations Inc.Warner Bros. Digital Distribution, een divisie van Warner Bros. Home Entertainment Inc.

Warner Bros. Distributing Inc.

Warner Bros. Entertainment Inc.

Warner Bros. Interactive Entertainment, een divisie van Warner Bros. Home Entertainment Inc.

Warner Bros. International Television Distribution Inc.

Warner Bros. Pictures, een divisie van WB Studio Enterprises Inc.

Warner Bros. Studios Facilities, een divisie van WB Studio Enterprises Inc.

Warner Bros. Technology Solutions, een divisie van Warner Bros. Entertainment Inc.

Warner Bros. Television, een divisie van WB Studio Enterprises Inc.

Warner Bros. Worldwide Television Distribution Inc.

Warner Home Video, een divisie van Warner Bros. Home Entertainment Inc.

WB Games Inc.

Turbine Inc.

Flixster Inc.

New Line Productions, Inc.

Telepictures Production Inc.

TMZ Productions, Inc.

Hieronder vindt u een lijst van enkele van de Time Warner ondernemingen die geen deel uitmaken van de Warner Bros. Entertainment Group en ten behoeve van wie wij momenteel marketing materiaal kunnen sturen met betrekking tot ontspannings- en entertainmentproducten en -activiteiten aan gebruikers die om dergelijke materiaal hebben verzocht. Leveringen kunnen ook worden gedaan via elektronische kanalen en u heeft het recht om zich hiertegen te verzetten (‘opt-out’) op elk moment (zie de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid). Wij kunnen deze lijst van tijd tot tijd aanvullen met bijkomende Time Warner ondernemingen, dus kijk deze regelmatig na om op de hoogte te blijven.

The Cartoon Network, Inc.
Home Box Office, Inc.
Time Warner Inc.
Turner Broadcasting System