Teen Titans Go

Original Theatrical Date: 4 augustus, 2018

Als de Teen Titans het witte doek op gaan, dan doen ze het groots! De bioscoopfilm TEEN TITANS GO! TO THE MOVIES volgt onze egocentrische, satirische superhelden in hun eerste speelfilm-extravaganza. Een frisse, vrolijke en slimme kinderfilm, met een knipoog naar het superhelden genre en vol met muzikale hits. 

Volgens de Teen Titans lijkt het erop dat alle grote superhelden een eigen film hebben, behalve  zij! Leider Robin is vastberaden om hier verandering in te brengen; Zij behoren gezien te worden als sterren en niet langer als side-kicks. Konden ze de meest gewilde Hollywood-regisseur maar geïnteresseerd krijgen in hen... Met een paar waanzinnige ideeën en een eigen lijflied vertrekken de Teen Titans naar Tinsel Town, om hun droom te verwezenlijken. Maar wanneer een echte superschurk de groep drastisch misleid in zijn krankzinnige poging de macht op aarde over te nemen, gaat het helemaal mis. Het team merkt dat ze hun vriendschap en vechtlust verliezen, waardoor het lot van de Teen Titans op het spel komt te staan.

In de eerste bioscoop verfilming ooit van DC Entertainment en Cartoon Network’s geanimeerde tv-serie, schittert Greg Cipes (tv-serie ‘Teenage Mutant Ninja Turtles’) als Beast Boy, Scott Menville (tv-serie ‘Spider-Man’) als Robin, Khary Payton (‘The Walking Dead’) als Cyborg, Tara Strong (de ‘My Little Pony’ franchise) als Raven, en Hynden Walch (tv-serie ‘Adventure Time with Finn & Jake’) als Starfire, net als in de tv-serie. Will Arnett (‘The LEGO® Batman Movie’) en Kristen Bell (‘Frozen’) lenen ook hun stemmen en er zijn speciale gastrollen voor Superman superfan en Oscar®winnaar Nicolas Cage (‘Leaving Las Vegas’) als de Man of Steel; singer/songwriter Halsey leent haar stem aan Wonder Woman; en rapper/zanger Lil’Yaghty speelt de rol van de Green Lantern.

De film is geregisseerd door Peter Rida Michail en Aaron Horvath, naar een scenario van Michael Jelenic & Horvath, en gebaseerd op karakters van DC. Jelenic, Horvath, Arnett, Michail en Peggy Regan hebben de film geproduceerd, met Sam Register als uitvoerend producent. Behalve Arnett hebben allen ook meegewerkt aan de ‘Teen Titans GO!’ tv-series.

 

Genre: AnimatieFamilie